Paraziták Viktórián


A Csernobil, a Jégvarázs 2.

paraziták Viktórián

A Golden Globe-díjakról döntő újságírószervezet 25 filmes és televíziós kategóriában jelentette be jelöltjeit újságírók jelenlétében.

A Netflix válási drámája, a Házassági paraziták Viktórián kapta a legtöbb, hat jelölést a díjra.

Martin Scorsese maffiaeposza pedig, amely szintén a Netflixnél készült, öt jelölést gyűjtött össze. A legjobb drámai film díjára a Joker, Az ír, a Házassági történet, az és A két pápa kapott jelölést.

paraziták Viktórián

A legjobb filmzene kategóriában a Joker, a Kisasszonyok, a Házassági történet, az Árva Brooklyn és az lett jelölt. Az animációs filmek közül a Jégvarázs 2. A legjobb paraziták Viktórián nyelvű film kategóriában a kínai-amerikai The Farewell, a francia Nyomorultak, a spanyol Fájdalom és dicsőség, a dél-koreai Élősködők és a francia Paraziták Viktórián a lángoló fiatal lányról szerepel a jelöltek között. Maisel és A politikus kapott jelölést a sorozatok közül.

paraziták Viktórián

A legjobb drámasorozat díjára pedig a Hatalmas kis hazugságok, A korona, a Megszállottak viadala, a The Morning Show és az Utódlás esélyes.

Meryl Streep a drámasorozatok mellékszereplő színésznők mezőnyében esélyes, ezzel megdöntötte saját rekordját.

paraziták Viktórián

Streep Golden Globe-jelölését söpörte be. Golden Globe díjátadó ceremóniát január 5-én, vasárnap rendezik meg Los Angelesben.

paraziták Viktórián