Parazita konzervben. Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben


Nyelv parazita. Parazita a testben - Egészség Femina Hozzászólások Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Navigációs menü Nyelv- étkezési parazita, Nyelv étkezési paraziták Cymothoa exigua nyelv étkezési paraziták.

A halnyelv nyelő parazita Híszabopince. Bactefort a testből származó paraziták tisztító kezelése.

Gusztustalan nyelvevő tetű bámult rá a konzervből Nyelv parazita Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Zirig Árpád Abban biztos volt, hogy egy olyan élőlényhez tartozik, aminek semmi keresnivalója a konyhában, de azt maga sem gondolta volna, hogy egy parazita, nyelvevő parazita konzervben bukkant. A 28 éves nő inkább elrejtette a gyerekei elől, nehogy egy életre megundorodjanak a konzervektől.

Fotókat azonban készített róla, és feltöltötte az internetre, hátha valaki tudja, mi ez a fekete szemű potyautas.

parazita konzervben

A válaszon azonban ő is meglepődött. Cymothoa exigua a konzervben? Forrás: Twitter.

parazita konzervben

Cymothoa exigua nyelv parazita konzervben paraziták Fekete özvegy a szőlőzsákban A kopoltyúnyílásokon bejutva elsorvasztja a nyelvet, majd a nyelv helyén él, és parazita konzervben bejövő táplálék egy részét elfogyasztja. Cymothoa exigua a nyelvenForrás: Origo A képeket látva a konzerv gyártója azonnal elnézést kért, és biztosította, hogy küldenek neki olyat, amiben biztos nincsen potyautas, igaz szerintük ez nem a nyelvpusztító parazita, hanem egy magalopa rák.

parazita konzervben

Cymothoa exigua, rögtön kettőForrás: Picasa Angliában nem ez volt az első eset: a közelmúltban Paul Nyelv parazita 62 éves nyugdíjas talált egy kifejlett Cymothoa exiguát a szupermarketben vásárolt halfilében, előtte pedig Írországban, a Tescónál vásárló Parazita konzervben Beattie is belefutott egybe.