Mérőszalag okostelefonhoz, Végre: úton az okos mérőszalag


Egyszerűen célozzon célt az észlelt vízszintes síkra és indítsa el a mérést!

Ascaris útvonal

Néhány hasznos mérőszalag okostelefonhoz 1 Line - lehetővé teszi a lineáris méretek mérését cm, m, mm vagy hüvelykben. Photo Vonalzó célja, hogy pontosan meghatározza a méretét semmilyen tárgyat a fénykép vagy mérésekkel kell egy kis tárgyat a képernyőn.

Egy egyszerű kialakítás Photo vonalzó segítségével mérje tárgyak kényelmesen és pontosan, valamint a hagyományos uralkodó vagy mérőszalag okostelefonhoz. Szintén elérhető iPhone: Hogyan mérjük?

a parazitáktól való megtisztítás eredményei

Érintse meg duplán a képernyőt, hogy ki a beállításokat. A fő ablakban van egy lista a termékek, amelyeket fel lehet használni, mint a referencia. Javasoljuk, hogy válasszon a modell, amely a legközelebb méretű a mért tárgy.

paraziták teljesítménye

Is, győződjön meg arról, hogy ez rajzfilm parazita két elem van egy síkban, és a kamera ezzel párhuzamosan. Erre azért van szükség, hogy megszüntesse a perspektivikus torzítást a képen.

Mérőszalag okostelefonhoz. Mérőszerszámok - Media Markt Magyarország

Helyezzük a kék nyíl a határai Referencia és zöld nyilak a határok a kívánt objektumot mérni. A hossza az objektum megjelenik a bal felső sarokban. Meg lehet mérni a méretét egy kis tárgy, helyezze azt a képernyőn. A méret megjelenik a képernyő alján automatikusan.

  1. Mérőszerszámok - Media Markt Magyarország The Cicret Bracelet Concept video Egyszerűen célozzon célt az észlelt vízszintes síkra és indítsa el a mérést!
  2. Vásároljon online Zseb-mérőszalag, műanyag ház kategóriánkból Mérőszalag okostelefonhoz.
  3. Hogyan lehet felépülni az ascariasisból
  4. CRAFT Mérőszalag 7,5 m - Media Markt online vásárlás
  5. Fő emberi helminták