Fogyás parazitáktól, Fogyás parazitáktól - Fogyás féreggel, vizelettel és köpködve - Belféreg fogyaszt


Paraziták tünetei megérkezhetnek az emberek után eszik nyers hús vagy érintés háziállatok. Úgynevezett férgek a fogyás E-mail Egy túlsúlyos nő döntött úgy, hogy egy egészen elképesztő diétát választ a fogyás érdekében. Egy Iowában élő túlsúlyos asszony úgy döntött, hogy az úgynevezett féregdiétával számol le a pluszkilóival.

fogyás parazitáktól

A neten hozzá is jutott egy galandféreg petéhez, amit le is nyelt, majd várta, hogy csökkenjen a súlya. Azonban úgynevezett férgek a fogyás, hogy csökkent volna a súlya, egyre rosszabbul lett, ezért felkereste orvosát, és bevallotta, hogy lenyelt egy parazitát fogyókúrás célból.

Az orvosa hirtelen nem tudta mit tegyen, és az iowai közegészségügyi intézet szakembereihez fordult tanácsért, akik a napokban ki fogyás parazitáktól adtak egy figyelmeztető közleményt az USA-ban.

fogyás parazitáktól

Súlyos egészségügyi kockázatokkal járhat, akár halált is okozhat. Az emberi szervezetbe kerülő élősködő — amely akár több méter hosszúra is kifejlődhet — ugyanis egészségügyi problémák egész sorát indíthatja el. A fertőzött ember azonban azt hiszi, beindult nála a fogyókúra, pedig valójában teljesen legyengül az immunrendszere, ráadásul súlyos vérszegénység is felléphet nála.

fogyás parazitáktól

Mindez pedig akár halált is okozhat.